Zonnescherm Praia

EXTRA ROND, EXTRA GEZELLIG

Dit zonnescherm is een van de meest luxueuze uitvoeringen in het gamma. Met zijn uitval of diepte van maar liefst 4 meter is het ideaal voor een groot terrasoppervlak. Bovendien kan je dit scherm koppelen waardoor je een maximum breedte van wel 12 meter kunt overbruggen. Cadiz is niet alleen geschikt voor de particuliere markt, maar ook voor professionelen zoals de horeca.

Unieke voordelen

  • Tot 12 m breed

    Tot een breedte van 6 meter voorzien we 2 knikarmen om het scherm open te plooien. Van 6 tot 7 meter wordt het scherm open geplooid met 3 knikarmen voor extra stevigheid. Je kan dit scherm tevens koppelen, zo behaal je een maximale breedte van wel 12 meter in totaal.

  • Variovolant en ledverlichting

    Heb je soms last van laagstaande zon? Kies dan voor de optionele elektrische variovolant waarmee je lage zonnestralen kan tegenhouden. Bovendien kan je kiezen voor energiezuinige, dimbare directe ledverlichting die volledig geïntegreerd is in de armen of draagbuis.

  • 100% maatwerk

    Je zonnescherm wordt 100% op maat van je terras en je persoonlijke wensen gemaakt. Bovendien maken wij enkel gebruik van de meest kwalitatieve materialen om het scherm samen te stellen. Van hoogwaardig roestvrij staal voor de bevestigingsmaterialen tot extrastevig aluminium voor de kast en de voorlijst.

  • Invisibly Wired armen

    Dankzij de Invisibly Wired armen zijn er geen kabels zichtbaar en komen de pure, sobere vormen van de knikarmen volledig tot hun recht. Bovendien kan de knikarm ook uitgerust worden met dimbare ledverlichting.

  • Doek eenvoudig vervangbaar

    Bent u uitgekeken op de kleur van het doek? Tijd om te switchen! Harol beschikt over een ruim gamma eigentijdse en hoogtechnologische acryl-doeken die eenvoudig vervangen kunnen worden indien nodig. De doeken zijn geluiddempend, waterafstotend en vuil- en rotwerend behandeld. De vezels zijn in de massa geverfd waardoor ze jaren blijven stralen. Zo beleeft u nog jaren plezier aan je scherm! Bovendien geven ze u een maximum aan UV-bescherming.

VOOR ELKE GOESTING EEN KLEUR

We zijn met meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol. De meesten daarvan hebben een eigen smaak. Als je dus nadenkt over een zonwering, dan is het ook niet meer dan logisch dat wij perfect proberen aan te sluiten bij die mengelmoes van woonexpressie.

Met meer dan 300 kleuren en een ruime collectie aan structuurlakkleuren in het Harol-gamma is dat geen enkel probleem.  En alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs.